Echipa Iconlab a investit în aparatură de calitate pentru grija ce o avem față de clienți.

Departamentul de Hemostaza s-a echipat cu un nou aparat denumit CA-620. Acest aparat, indiferent de această complexă denumire, aduce un aport important la sănătatea dumneavoastră. Acest aparat automatizat ajută echipa Iconlab pentru efectuarea principalelor analize de coagulare importante din punct de vedere clinic.

De asemenea, efectuează teste de specialitate, cum ar fi activitatea proteinei C, factorii de coagulare, anticoagulantul lupusului ș.a. Oferă rezultate în care știm că putem avea încredere, astfel încât să se poată optimiza îngrijirea pacientului, cât și siguranța unui rezultat corect.

Departamentul de Hematologie a primit și el un aparat nou denumit XN-550.

Acest aparat cu o denumire sofisticată este tot un analizator de hematologie automat ce este conceput pentru a genera o scanare completă a sângelui, fiind capabil să identifice numărul de leucocite, numărul de reticulocite, cel de trombocite, asigură evaluarea rapidă a statusului inflamator și al infecțiilor, timpul de sângerare, protecina reactivă ș.a.

Acest aparat oferă posibilitatea unui diagnostic disponibil eficient și rapid, îmbunătățește astfel productivitatea fluxului de lucru.

Departamentul de Biochimie are analizorul automat de biochimie DxC 700 AU ce aduce ajutor în activitățile de laborator prin soluții personalizate pentru nevoile laboratorului, creșterea randamentului și a timpului prompt, datorită randamentului de până la 800 de teste fotometrice pe oră și performanță precisă a rezultatelor.

Acest aparat este util si pentru depistarea analizei specifice denumite Hemoglobina Glicozilata, reprezentând unul din markerii importanți ai controlului glicemic la pacienții care au fost diagnosticați cu diabet.

Acest departament se ocupă și de analize, precum: acidul uric, diferite tipuri de colesterol, trigliceride, bilirubina, amilază serică, calciul, magneziu, etc.

Departamentul de Biologie Moleculara are noul aparat CFX96.

Pentru a răspunde nevoilor pacienților noștri, am adăugat în lista echipamentelor un sistem FAST PCR, care ne ajută să eliberam un rezultat în regim de urgență, practic în cateva ore de la recoltarea produsului biologic.

În cadrul laboratorului se efectuează numeroase analize medicale, printre care:

  • HPV (Virusul Papilloma Uman) ADN - Genotipare - 28 tulpini - Real-Time PCR
  • Teste de screening HPV cu risc crescut și genotipare HPV 16 și 18 (testul Cobas® HPV)
  • Determinarea încărcăturii virale, în cazul hepatitei B și hepatitei C
  • Teste pentru depistarea infecțiilor cu virusul SARS CoV 2

Pentru recoltare este OBLIGATORIE programarea la numerele de telefon: 0244.700.251 sau 0787.646.024 și respectarea în totalitate a condițiilor interne impuse.

Pentru a pătrunde în spațiile noastre este obligatorie purtarea unei măști/protecție facială, dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant pus la dispoziție de către IconLab la intrarea în spațiile noastre.

Punct de lucru:

Str. Mihai Bravu, nr. 107A, Ploiești, Prahova

Program lucru Mihai Bravu:

Luni - Vineri: 07:00 - 13:00

Sâmbătă: 07:00 – 11:00

 

Postat pe: 19 mai 2021

PROGRAMEAZA-TE ACUM!