Articole

Screening cancer col uterin

Cancerul de col uterin este o afecțiune care progresează lent, iar screeningul reprezintă cea mai eficienta metoda de prevenție. IconLab recomandă testarea periodică, la intervale regulate, a tuturor femeilor active sexual pentru a depista dacă prezintă l
Citeste mai mult

Pleci în vacanță? Te ajutăm noi!

Pleci în vacanță și ai nevoie de acces rapid la rezultatele analizelor testului SARS-CoV-2 pentru diagnosticarea COVID-19?
Citeste mai mult

Dislipidemiile

Dislipidemiile sunt afectiuni caracterizate de dereglari la nivelul concentratiei lipidelor : colesterol, trigliceride, HDL colesterol, LDL colesterol, VLDL, reprezentand cel mai important factor de risc pentru ateroscleroza, aceasta fiind, la randul ei,
Citeste mai mult

Testul de intoleranta la Glucoza sau Hiperglicemia Provocată

Diabetul este una dintre cele mai raspandite boli cronice, caracterizata de cresterea nivelului glucozei in sange ca urmare a unei deficiente la nivelul insulelor Langerhans situate in pancreas si responsabile de secretia de insulina in organism.
Citeste mai mult

Teste de sânge pentru identificarea anticorpilor anti SARS-CoV-2 IgG si anti SARS-CoV-2IgM (COVID-19)

Testarea moleculară (RT-PCR) este și va rămâne metoda de screening și detecție în faza acută a infecției COVID-19 (identifică direct virusul în tractul respirator, deci cazurile contagioase).
Citeste mai mult