INAPOI LA ANALIZE

Panel I - 5 boli cu transmitere sexuala - (Gardnerella vaginalis, Trichomonas vaginalis, Mycoplasma genitalium, Ureaplasma urealyticum, Candida Albicans)

Panelul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor. Conditii recoltare: Pentru femei: Cu 24-48 ore inainte de recoltarea pentru orice analiza medicala din sfera ginecologica trebuie sa evitam raporturile sexuale, spalaturile vaginale, alte tratamente intravaginale (geluri, creme, contraceptive, dezinfectante, lubrifianti) sau alte manevre intravaginale. Se recomanda recoltarea in afara perioadei menstruale, in perioada de mijloc a ciclului menstrual, iar in cazul infectiilor, dupa tratarea acestora, la cel putin 10 zile distanta dupa terminarea tratamentului.  Pentru barbati: Prelevarea probei din uretra trebuie efectuata la cel putin 2 ore de la ultima mictiune. La pacientii cu secretie discreta se recomanda reducerea ingestiei de lichide incepand din ziua premergatoare recoltarii, iar prelevarea se efectueaza inainte de mictiunea matinala. Pentru analiza din urina, pacientul se prezinta la laborator cu prima urina de dimineata, intr-un recipient steril.

Pret: 400 RON

Durata: 3 zile*

*Termenul de executie comunicat se refera la numarul maxim de zile lucratoare in care va fi eliberat buletinul de rezultat.

Daca doriti sa solicitati informatii suplimentare legate de aceasta analiza, va rugam sa ne contactati, folosind formularul de contact.

CONTACTATI-NE