Dacă sănătatea ta ar vorbi...ce ți-ar spune?

Mi-ar spune: „Nu mă ignora…”

Pentru că mâine sigur o să regreți.

Azi suntem prietene, însă…

Mâine îți vei dori să mă fi prețuit.

Astăzi îți creez confort…

Mâine acel confort poate va dispărea.

Azi, siguranța pe care ți-o ofer pare că e gratis…

Dar mâine nu o vei putea cumpăra cu toți banii din lume.

Azi te prefaci că ma iubeşti…

Mâine îți vei dori să vin înapoi.

Astăzi viaţa pare că e un drept…

Mâine vei afla că era un privilegiu.

Astăzi crezi că timpul este nelimitat…

Mâine vei numara mai încet secundele.

Vreau să ma faci bine…

Căci eu sunt singura care nu te va părăsi.

Ai grijă de sănătatea ta!

Sănătatea ta este cel mai important lucru pentru tine. Știm că auzi asta frecvent, la fel cum știm că fix după ce ți se aduce aminte de acest adevăr, tu o să continui să îți ignori sănătatea. Ne-am propus ca prin intermediul acestei pagini să te trezim la realitate. Nu vom folosi clișeul: „Ai grijă până nu e prea târziu” ci îți vom spune că depinde doar de tine și de ceea ce faci astăzi ca viitorul tău să fie unul plin de serenitate şi nu unul îngreunat de probleme. Ai grijă de sănătatea ta, astăzi!

Iată ce spun cei care au ales să își asculte sănătatea cu ajutorul nostru

Multumesc din suflet pentru amabilitate, profesionalism, disponibilitate, rabdare si multe alte lucruri bune pe care numai aici le-am gasit.

Sybilla Mariana

Cei mai amabili din tot Ploiestiul. Am fost si la alte laboratoare si am facut analizele insa cei de la IconLab mi-au demonstrat prin fapte ce inseamna profesionalismul. Rezultatele analizelor l-au ajutat pe medicul curant sa ma faca bine mult mai repede (chiar el a recunoscut asta). Va multumesc din suflet.

Laura Onofrei

Un loc plăcut și personalul amabil(în special pt fricoși).Recomand!!

Ella Stanica

Dacă ai luat decizia înțeleaptă de a îți asculta sănătatea, ne-am dori să te cunoaștem. Suntem dedicați comunității Ploieștene și ne dăm silința să oferim cele mai bune servicii posibile. Așa cum orice plan măreț începe cu o analiză a stării actuale, la fel vei proceda și tu cu privire la sănătatea ta. Vei evalua situația actuală pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză. Pentru asta îți stăm la dispoziție garantându-ţi ca rezultatele analizelor tale medicale vor avea cea mai mare acuratețe posibilă, astfel încât primul pas spre o sănătate mai frumoasă să fie făcut cu dreptul.

Află ce spune sănătatea ta!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat formularul de contact.

[recaptcha class:ic-recaptcha]
Vezi mai mult!