Regulament Oficial al Programului de Fidelitate “IconLab”

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de Icon Laboratories SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Lev Nicolaevici Tolstoi 25, sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/8061/2015, cod unic de inregistrare 34726297, reprezentata prin Administrator Besnea Razvan (denumita in continuare „Organizatorul”).
Participantii la program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament”).
Regulamentul sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, in sediul “IconLab” din Ploiesti, Str. Mihai Bravu 107A si pe site-ul www.iconlab.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

IconLab iti rasplateste fidelitatea!

Incepand cu luna Ianuarie 2018, Icon Laboratories, va rasplateste fidelitatea prin acordarea unui discount comercial in valoare de 10% la o gama varianta de analize medicale. Lista completa cu analizele medicale incluse in acest program este disponibila si poate fi consultata prin intermediul acestui regulament. Discountul de 10% se acorda la orice plata directa in numerar. Discountul cardului de fidelitate nu se poate acorda si/sau cumula cu alte reduceri si promotii.

Pentru a intra in posesia unui Card de Fidelitate Icon Laboratories SRL trebuie sa completati formularul de solicitare a cardului pe care il gasiti in sediul Icon Laboratories, la receptie.

Formularul de inscriere se completeaza si se preda in sediul Icon Laboratories SRL pentru introducerea datelor in sistem si predarea cardului. Formularul nesemnat sau continand date incomplete nu este valid, ceea ce atrage dupa sine neemiterea cardului.

La program se poate participa numai prin completarea si semnarea formularului de aderare. Participantul este obligat sa completeze integral formularul de aderare, cu date reale si lizibile. Participantul este de asemenea obligat sa completeze toate campurile marcate ca obligatorii in formularul de inscriere.

Poate fi membru al programului de fidelitate Icon Laboratories SRL orice persoana fizica care are domiciliul in Romania, a implinit 18 ani.

Cardul poate fi utilizat de catre titularul cardului si rudele de gradul I.

Cardul reprezinta proprietatea ICON LABORATORIES S.R.L.

Cardul nu este un mijloc de plata.

Falsificarea cardului se pedepseste conform Legii.

Emitentul isi rezerva dreptul de a refuza primirea cardului ilizibil.

Emitentul isi rezerva dreptul de a supraveghea modul de functionare a acestui program.

Pierderea sau furtul Cardului de Fidelitate trebuie semnalata emitentului.

Icon Laboratories SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele daune rezultate din pierderea, distrugerea sau furtul Cardului de Fidelitate.

 

Lista de analize care beneficiaza de discount-ul oferit de cardul de fidelitate se poate regasi aici