Icon Lab îţi oferă un serviciu complet de prelevare şi procesare a analizelor specifice ginecologiei.

În acest sens, îţi propunem o serie completă de analize medicale cu specific iar pentru recoltari te asteptam de Luni pana Vineri intre orele 07.00 – 13.00 in sediul din Mihai Bravu 107A si intre 07.00-11.00 in sediul din Cartier Vest, situat chiar in incinta Policlinicii Aurora la etajul 1.

Descopera mai jos lista de analize:

Analize ginecologie

Profil Torch

Servicii incluse:

  • anticorpi Toxoplasma IgM
  • anticorpi Toxoplasma IgG
  • anticorpi citomegalovirus IgG
  • anticorpi citomegalovirus IgM
  • anticorpi Rubella IgM
  • anticorpi Rubella IgG
  • anticorpi Herpes simplex virus I- II IgM
  • anticorpi Herpes simplex virus I- II IgG

Preț: 300 lei

Info pentru paciente:

Pregătire pre-recoltare:

Cu 24-48 ore înainte de recoltarea pentru orice analiză medicală din sferă ginecologică trebuie să evităm: raporturile sexuale, spălăturile vaginale, alte tratamente intravaginale (geluri, creme, contraceptive, dezinfectante, lubrifianți) sau alte manevre intravaginale.

Se recomandă recoltarea în afara perioadei menstruale, în perioada de mijloc a ciclului menstrual, iar în cazul infecțiilor, după tratarea acestora, la cel puțin 10 zile distanță după terminarea tratamentului.

Promoţiile se adresează persoanelor care doresc să îşi verifice starea de sănătate în scop preventiv şi care nu au trimitere de la medic, in regim gratuit prin sistemul de asigurari de sanatate decontate de CAS Prahova. Campania este valabilă până la data de 31.12.2019.

Câteva cuvinte despre noi

Suntem dedicati sanatatii tale!

ICONLAB s-a înființat în anul 2015 şi desi avem o istorie relativ scurtă, cei care ne-au călcat pragul sunt cei care ne recomandă. Satisfacţia pacienţilor noştri este cel mai de preţ aspect al comunitaţii închegate în jurul Icon Lab. Laboratorul nostru este situat în Ploiești, str. Mihai Bravu 107A, unde ocupă o suprafaţă de 300 m2.

Laboratorul de analize medicale este amenajat conform normelor legale în vigoare privind activităţile de laborator de analize medicale şi este structurat pe mai multe departamente precum: biochimie, imunologie, hematologie, parazitologie și microbiologie având un portofoliu de peste 2000 de analize medicale de laborator.

Ne-am străduit sa concepem un spaţiu special gândit pentru comunitatea Ploieşteană deoarece doinţa noastră a fost de la bun început aceea de a face lucrurile bine la noi acasa, în Ploieşti.

 

Te așteptăm să te programezi

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat formularul de contact.

Sau contact rapid (numere de telefon si email)
0244 700 251
0787 646 024
receptie -at- iconlab -dot- ro

Sediu central

ACASA       ALTE ANALIZE      FACEBOOK      CONTACT